nieuwsbrief | inloggen | registreren

  HOME  
  ACADEMIE  
  OVER MIJ  
  VIDEO'S  

Log in
Door te registreren en in te loggen op deze website ga je
akkoord met het opslaan van enkele cookies op je computer.

Voor een juiste werking moet je browser cookies kunnen verwerken.

Maak een account aan en krijg meer!

Nog geen lid? Dat is jammer. Maar gelukkig is er snel iets aan te doen! Registreer je met behulp van het onderstaande formulier en je kunt gebruik maken van alle voordelen van mijn website. Oefenvragen maken, flashcards gebruiken om sneller te kunnen leren en natuurlijk nog meer video's over nog meer onderwerpen bekijken. Kortom: nóg meer JufDanielle!

Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen je een link toe waarmee je de account kunt aanmaken.

Als je dit formulier invult geef je toestemming voor het gebruiken van je e-mailadres voor technische doeleinden.

Jelmer vd Burg, in opleiding tot SEH-verpleegkundige:

De Academie is voor mij JufDanielle plus. Ik heb veel filmpjes op YouTube bekeken, maar de Academie biedt dat beetje extra. Hoe zit het ook alweer? Extra videomateriaal, flashcards om even die ene term snel op te zoeken. En een vraagbaak, waar Daniëlle zelf achter zit om vragen te beantwoorden. Ik vind het echt wel een uitbreiding van datgene er al is. En of je nu beginnend verpleegkundige bent of in opleiding voor een specialisatie: voor iedereen is het echt een aanrader.

 

Diane Breuers, HBO-verpleegkundige, in opleiding tot anesthesiemedewerker:

JufDanielle heeft mij meer inzicht gegeven in verschillende onderwerpen. Zelf heb ik moeite met ‘droge’ stof te lezen, onthouden en begrijpen. De video’s van jufdanielle zijn een perfecte aanvulling op de droge stof. Ze legt in een paar minuten een bepaald onderwerp uit op een leuke en duidelijk manier. Hierdoor kan ik de ‘droge’ stof veel beter begrijpen. Doordat de academie van JufDanielle je ook de mogelijkheid krijgt om oefenvragen te maken kan je voor jezelf na gaan of je alles hebt begrepen, hele fijne manier van studeren! Wil je even kort een bepaald onderwerp opfrissen is de academie van JufDanielle ook ideaal. Nu tijdens mijn opleiding tot anesthesiemedewerker maak ik actief gebruik van de academie van JufDanielle.

 

Angela Hoeflaak, MBO-V 3e-jaars:

De website van JufDanielle is een hele fijne toevoeging tijdens de opleiding tot verpleegkundige. De stof wordt op een andere manier gebracht dan bijvoorbeeld op school, d.m.v filmpjes waardoor de stof bij mij heel goed binnenkomt en ik de werking van het menselijk lichaam steeds meer begrijp. Verder kun je je kennis toetsen door de talloze leuke interessante vragen die te vinden zijn bij het onderwerp. En mocht je zelf met vragen zitten dan kun je die heel gemakkelijk stellen via de vraagbaak. Kortom dit is een plek waar we veel kunnen leren!

Houd
het
overzicht

Leer het
op je
eigen tempo

Haal het
beste
uit jezelf

Contact

Wil je iets vragen of heb je een opmerking?
Stuur mij dan een berichtje via e-mail of
social media.

info@jufdanielle.nl

youtube.com/jufdanielle

facebook.com/JufDanielle

instagram.com/jufdaniellevideos

JufDanielle, Hogeweide 352, 3544 PW Utrecht

Kvk-nummer: 69501882

BTW-nummer: NL208528088B01

info@jufdanielle.nl

Algemene voorwaarden

home

academie

over mij

video's

bronnen

sitemap