Kijk ook alvast eens op

www.jufdanielle.com

nieuwsbrief | inloggen | registreren

  HOME  
  ACADEMIE  
  OVER MIJ  
  VIDEO'S  

Over mij

Hoi! Ik ben Danielle en JufDanielle is een mix van mijn kennis als arts, mijn liefde voor onderwijs en mijn creativiteit! Wat begon als een hobby is inmiddels een eigen bedrijf waar ik al mijn tijd en energie in steek. Mijn doel is om informatie zo leuk en interessant mogelijk over te brengen.

Mijn ervaring is dat als je snapt hoe het menselijk lichaam werkt, je beter kunt beredeneren wat er aan de hand is bij een ziekte. Hierdoor kan je het beste voor jouw patiënt zorgen. Ik ben er om jou te helpen de stof te begrijpen, waardoor jij op een leuke en efficiënte manier het beste uit jezelf kunt halen. 

Mijn doel: Jou helpen de stof te begrijpen, waardoor je op een efficiënte en leuke manier het beste uit jezelf kan halen!

Je wilt natuurlijk een heel goede professional worden, en daar wil ik je graag bij helpen. Door mijn eigen studie weet ik hoe het is om die gigantische hoeveelheid informatie en kennis over je heen gestort te krijgen, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Via JufDanielle en de JufDanielle Academie maak ik gebruik van de wetenschap om jouw leerervaring zo leuk en efficiënt mogelijk te maken. Wist je bijvoorbeeld dat je informatie beter onthoudt als je het hoort EN ziet tegelijk, zoals gebeurt in mijn video’s?

Wil jij ook zo efficiënt en leuk mogelijk leren? Meld je dan aan bij de JufDanielle Academie, en dan zie ik je daar!

Overmijfoto.jpg

 

Contact

Wil je iets vragen of heb je een opmerking?
Stuur mij dan een berichtje via e-mail of
social media.

info@jufdanielle.nl

youtube.com/jufdanielle

facebook.com/JufDanielle

instagram.com/jufdaniellevideos

JufDanielle, Hogeweide 352, 3544 PW Utrecht

Kvk-nummer: 69501882

BTW-nummer: NL208528088B01

info@jufdanielle.nl

Algemene voorwaarden

home

academie

over mij

video's

bronnen

sitemap