Kijk ook alvast eens op

www.jufdanielle.com

nieuwsbrief | inloggen | registreren

  HOME  
  ACADEMIE  
  OVER MIJ  
  VIDEO'S  

 

Boeken:

   
 Ross-en-Wilson.jpg  Martini.jpg  Merck-manual-professional.jpg

Ross and Wilson

Martini 

Merck Manual 

Anatomie en fysiologie in gezondheid en ziekte

Anatomie en fysiologie

Professional Version

http://bit.ly/2EpNj9K

http://bit.ly/2q9u8wF

www.msdmnls.co/2NLNu87

Handig boek, met name voor HBO verpleegkunde. De onderwerpen staan beschreven in heldere taal, en er staan veel duidelijke afbeeldingen bij.

Mijn favoriete boek voor verpleegkunde-stof, omdat het net wat dieper in gaat op de onderwerpen. Dus zeker een aanrader als je nét even wat meer wil weten!

Deze (gratis, online, Engelstalige) bron gaat dieper in op de stof dan het Merck Manual Medisch Handboek. De Nederlandse versie loopt wat achter op de Engelstalige versie, vandaar dat ik je de Engelstalige versie aanraad.

     
Boron-Boulpaep.jpg Robbins.jpg McFadden-farmacologie.jpg

Boron en Boulpaep

Robbins en Cotran

McFadden

Medical Physiology

Pathologic basis of disease

Farmacologie

http://bit.ly/2q8Gl54

http://bit.ly/2GDfgNr

http://bit.ly/2Op4ePP

Engelstalig boek. Ideaal voor geneeskunde studenten. Duidelijk, gaat heel diep in op de fysiologie van het menselijk lichaam, en gebruikt daarbij duidelijke afbeeldingen.

Engelstalig boek. Ideaal voor geneeskunde studenten. Gaat heel diep in op de pathofysiologie per ziektebeeld, hierbij staan veel foto’s van de aandoeningen.

Dit boek had ik willen hebben tijdens mijn studie! Een boek geschikt voor alle studenten die met medicijnen te maken krijgen. Met name voor verpleegkundigen en artsen in opleiding raad ik dit boek aan: Duidelijke beschrijving van de werking van de medicamenten.

     

Software

   
 Videoscribe.png  Sketchbook.png  Camtasia.jpg

Videoscribe

Autodesk Sketchbook

Camtasia

http://tidd.ly/3c2fcec0

https://sketchbook.com/

https://techsmith.pxf.io/c/1316097/347799/5161

Een laagdrempelig programma, waarin je heel makkelijk een complete uitlegvideo kan maken. In het begin van JufDanielle werd de gehele video gemaakt in dit programma. Vanwege de handige functies en effecten gebruik ik het nu nog steeds voor kleine delen van mijn video’s.

Nog een fantastisch (inmiddels grati)s programma, dat ik op de Ipad gebruik om mijn video’s mee te tekenen. Het is een soort MEGA uitgebreide Paint, met heel veel mogelijkheden en opties.

Een handig programma waarmee je je beeldscherm kan opnemen, en waarmee je video kan bewerken. Dit gebruik ik om de tekeningen op te nemen, en vervolgens om de hele video mee te maken (editen).

     

Hardware

   
 Ipad-Pro.jpg  Apple-pencil.jpg  Microfoon-Rode-NT-USB.jpg

Ipad Pro 12.9

Apple Pencil

Rode NT USB microfoon

http://bit.ly/2p7anVL

http://bit.ly/2Mx0AS8

http://bit.ly/2MyNxQf

In mijn eerste video’s gebruik ik letterlijk pen en papier. Inmiddels heb ik dat gedigitaliseerd: Het papier is mijn Ipad Pro geworden. Deze gebruik ik samen met de Apple Pencil om tekeningen te tekenen, heel makkelijk zoals je ook zou doen op papier… Alleen nu wordt het getekend in Autodesk Sketchbook! Kortom, mijn Ipad is de spil in het hele video-maken-verhaal!

Om te tekenen op je Ipad heb je een speciale pen nodig. Deze koppel je aan de Ipad en daarna kan je ermee tekenen! Het mooie is dat het druk gevoelig is, dus net als bij een echte stift geldt: Hoe harder je op ‘het papier’(=Ipad) duwt, hoe dikker de lijn!

Laatst heb ik geïnvesteerd in een goede microfoon (want de audio in eerdere video’s was echt belabberd, ahem!). Deze microfoon is geschikt voor het opnemen van stem, en ik vind hem heel makkelijk in gebruik omdat je ‘m zo in de USB poort steekt van een computer en hij doet het! En de audio die eruit komt vind ik heel mooi!

 

 

 

Dit zijn meest gebruikte bronnen vinden die ik gebruik voor mijn video’s! Sommige links zijn zogenaamde ‘Affiliate’ links, wat betekent dat als je ervoor kiest om een product te kopen via de link, dat ik ongeveer 5-8% van de aankoopprijs krijg. Dit kost jou niks extra, maar het helpt mij enorm met het maken en onderhouden van JufDanielle! Deze producten raad ik aan omdat ik er zelf goede ervaringen mee heb, niet omdat ik er mogelijk een paar euro mee kan verdienen. Maar mocht je een product willen aanschaffen, dan stel ik het zeer op prijs als je dat doet via de onderstaande links!

Heb je vragen over een van deze producten, of over affiliate links? Of ben je benieuwd naar de andere bronnen die ik gebruik voor JufDanielle? Stuur dan een mailtje naar info@jufdanielle.nl en dan stuur ik je zo snel mogelijk een antwoord terug!

Contact

Wil je iets vragen of heb je een opmerking?
Stuur mij dan een berichtje via e-mail of
social media.

info@jufdanielle.nl

youtube.com/jufdanielle

facebook.com/JufDanielle

instagram.com/jufdaniellevideos

JufDanielle, Hogeweide 352, 3544 PW Utrecht

Kvk-nummer: 69501882

BTW-nummer: NL208528088B01

info@jufdanielle.nl

Algemene voorwaarden

home

academie

over mij

video's

bronnen

sitemap