Kijk ook alvast eens op

www.jufdanielle.com

nieuwsbrief | inloggen | registreren

  HOME  
  ACADEMIE  
  OVER MIJ  
  VIDEO'S  

 

Prijs per maand

 

 

Prijs per jaarLeren over het menselijk lichaam was nog nooit zo efficiënt

Je bent seconden verwijderd van handige uitlegvideo's, oefenvragen en de support die jij nodig hebt om op een zo leuk mogelijke én efficiënte manier te leren over het menselijk lichaam. 
 

Je kent JufDanielle waarschijnlijk van YouTube

Daar kan je een aantal van mijn uitlegvideo's vinden die gaan over het menselijk lichaam. Echter heeft YouTube natuurlijk zijn grenzen. Je kan er geen oefenvragen maken. Je kan niet makkelijk alle video's over 1 onderwerp bij elkaar zien. En de mogelijkheden voor vragen stellen zijn beperkt, daar heb je eigenlijk alleen de reacties onder de video voor. Niet ideaal dus.

Dus voor iedereen die MEER wil, ben ik gestart met de JufDanielle Academie!

          

Bekijk hier de video rondleiding:


Wat houdt de JufDanielle Academie in?

Niet alleen kan je in de JufDanielle Academie exclusieve uitlegvideo's bekijken (die niet op het YouTube-kanaal komen), maar ook kan je jouw kennis toetsen met oefenvragen, en de 'taal van de geneeskunde' leren met de hulp van flashcards! Ook kan je er jouw vragen stellen in de Vraagbaak, en je kan vragen van anderen daar beantwoorden: We zitten immers allemaal in dezelfde situatie: We willen allemaal leren over het menselijk lichaam, en dan op een zo efficiënt mogelijke manier.

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met daarin videomateriaal, oefenvragen en flashcards over het menselijk lichaam, speciaal gemaakt voor verpleegkunde studenten en verpleegkundigen. Bij de betaling kan je kiezen een maandbetaling of een jaarbetaling. Hiermee kan je makkelijk kiezen hoe lang jij toegang wil hebben tot de JufDanielle Academie. Zodra je betaald hebt, krijg je direct toegang tot de JufDanielle Academie. 

Toch niet tevreden over je abonnement? Geen probleem! Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Klik hier om lid te worden van de JufDanielle Academie en krijg direct toegang tot de video's, oefenvragen en meer!

Wat is het verschil tussen JufDanielle YouTube en JufDanielle Academie?

 

   

JufDanielle
YouTube

Jufdanielle
Academie  

1 uitlegvideo per week

Yes Yes

Extra exclusieve video's

No Yes

Eerder toegang tot video's 

No Yes

Alle vragen op onderwerp gesorteerd

No Yes

Meer dan 2000 oefenvragen 

No Yes

Flashcards om begrippen te oefenen

No Yes

Stel al je vragen, en discussieer over de verschillende onderwerpen

No Yes

Gebruiken als docent / instelling / bedrijf

Yes YesYesYes

Help JufDanielle nog meer video's te maken!

Yes YesYesYes

 

Jelmer vd Burg, in opleiding tot SEH-verpleegkundige:

De Academie is voor mij JufDanielle plus. Ik heb veel filmpjes op YouTube bekeken, maar de Academie biedt dat beetje extra. Hoe zit het ook alweer? Extra videomateriaal, flashcards om even die ene term snel op te zoeken. En een vraagbaak, waar Daniëlle zelf achter zit om vragen te beantwoorden. Ik vind het echt wel een uitbreiding van datgene er al is. En of je nu beginnend verpleegkundige bent of in opleiding voor een specialisatie: voor iedereen is het echt een aanrader.

 

Diane Breuers, HBO-verpleegkundige, in opleiding tot anesthesiemedewerker:

JufDanielle heeft mij meer inzicht gegeven in verschillende onderwerpen. Zelf heb ik moeite met ‘droge’ stof te lezen, onthouden en begrijpen. De video’s van jufdanielle zijn een perfecte aanvulling op de droge stof. Ze legt in een paar minuten een bepaald onderwerp uit op een leuke en duidelijk manier. Hierdoor kan ik de ‘droge’ stof veel beter begrijpen. Doordat de academie van JufDanielle je ook de mogelijkheid krijgt om oefenvragen te maken kan je voor jezelf na gaan of je alles hebt begrepen, hele fijne manier van studeren! Wil je even kort een bepaald onderwerp opfrissen is de academie van JufDanielle ook ideaal. Nu tijdens mijn opleiding tot anesthesiemedewerker maak ik actief gebruik van de academie van JufDanielle.

 

Angela Hoeflaak, MBO-V 3e-jaars:

De website van JufDanielle is een hele fijne toevoeging tijdens de opleiding tot verpleegkundige. De stof wordt op een andere manier gebracht dan bijvoorbeeld op school, d.m.v filmpjes waardoor de stof bij mij heel goed binnenkomt en ik de werking van het menselijk lichaam steeds meer begrijp. Verder kun je je kennis toetsen door de talloze leuke interessante vragen die te vinden zijn bij het onderwerp. En mocht je zelf met vragen zitten dan kun je die heel gemakkelijk stellen via de vraagbaak. Kortom dit is een plek waar we veel kunnen leren!

Houd
het
overzicht

Leer het
op je
eigen tempo

Haal het
beste
uit jezelf

Contact

Wil je iets vragen of heb je een opmerking?
Stuur mij dan een berichtje via e-mail of
social media.

info@jufdanielle.nl

youtube.com/jufdanielle

facebook.com/JufDanielle

instagram.com/jufdaniellevideos

JufDanielle, Hogeweide 352, 3544 PW Utrecht

Kvk-nummer: 69501882

BTW-nummer: NL208528088B01

info@jufdanielle.nl

Algemene voorwaarden

home

academie

over mij

video's

bronnen

sitemap